Evo kako da nosite džemper ove zime (FOTO)
Ilustracija

Četiri načina

Evo kako da nosite džemper ove zime (FOTO)

Džemper je veoma zahvalan basic komad, idealan za stilizovanje outfita zbog čega obožavamo da ga nosimo tokom zimskih mjeseci kao jedan od glavnih komada.

Ove godine, ne morate mnogo razmišljati o modelu i obliku, jer možemo slobodno da kažemo da se sve nosi: od dugačkih kardigana i oversize džempera do nježnih kašmirnih pulovera i rolki!

Na vama je da odaberete model koji najviše odgovara vašem stilu, kako biste ga kasnije lako uklapali uz ostale modne komade.

Imajte na umu da su dugački kardigani savršeni za hladne dane, i da će odlično izgledati na dugačkim čizmama i popularnim gležnjačama. Sa druge strane, oversize glomazne džempere bukvalno možete nositi uz sve odjevne komade, od suknji do boyfriend i skinny jeansa!

Kao i za većinu drugih stvari, ključno je da pronađete ideju koja će vam poslužiti kao inspiracija ...

Zato smo izdvojili najbolje prijedloge modnih blogerki!

1. Kardigan i džemper različitih dezena.

2. Oversize džemper i skinny jeans.

3. Efektan džemper i jednostavna košulja.

4. Dugačka suknja sa prorezom i ležerna rolka.(Elle.rs)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.