Za savršenu guzu radite ove tri vježbe!
Ilustracija

Isprobajte

Za savršenu guzu radite ove tri vježbe!

D bi imali savršenu guzu zaista je potrebno da se malo više pomučite. Dovoljno je da radite ove tri vježbe i bićete neodoljive muškoj populaciji.

Istezanje unazad

Započnite s pozom na sve četiri. Dlanovi neka vam budu tačno ispod ramena, a koljena ispod bokova. Desno koljeno privucite sve do prsa, uvucite stomak, a zatim ispravite nogu unazad, baš kao da nekod udarate. Nogu maksimalno ispružite, a zatim ju ponovno vratite na prsa. Sa svakom nogom napravite dvije serije od 15 ponavljanja.

Noga u vazduhu

Baš kao i u prvoj vježbi, budite na sve četiri, s dlanovima ispod ramena i koljenima ispod bokova. Privucite jednu nogu prema prsima, uvucite stomak, a zatim je ispružite unazad. Dok vam je noga ispružena, 3 puta je lagano podižite i spuštajte ispruženu, prije nego je vratite prema prsima. Kao i prvu vježbu, i ovu izvedite u dvije serije od 15 ponavljanja.

Čučnjevi

Stanite u lagani raskorak (noge raširite malo više od bokova), a ruke neka vam padaju uz tijelo. Leđa cijelo vrijeme držite uspravno, prsa lagano nagnite prema naprijed, a zatim jednu nogu dijagonalno ispružite unazad. Nogom koju ispružite samo vrhovima prstiju dotaknite tlo, a ruke skupite ispred prsa. Vratite se u prvobitni položaj i istu vježbu ponovite sa drugom nogom. Vježbu izvedite u 3 serije od 15 ponavljanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.