Amanera - Očaravajuće mjesto za otkrivanje unutrašnjeg mira (FOTO)
Amanera, Dominikanska Republika

Dominikanska Republika

Amanera - Očaravajuće mjesto za otkrivanje unutrašnjeg mira (FOTO)

Amanera, odnosno mir u prevodu sa sanskrita, je očaravajuće odmaralište na velikom imanju, okruženom bujnom džunglom i palmama…

Smješteno na vrhu stena u veoma mirnom dijelu Dominikane, ovo odmaralište je idealno mjesto, o kome ćete vjerovatno pričati svojim prijateljima, kada budete opisivali trenutak pronalaženja unutrašnjeg mira. Golf teren sa potpisom Roberta Trenda Džounsa proteže se uz ivice ovog odmarališta, čisto da znate.

Amanera će vas impresionirati svojim uslugama svjetske klase. Gosti mogu odabrati jednu od 25 Casita, pri čemu svaka od njih nudi ručno rađeni enterijer, prirodne materijale i dominikansku umjetnost. Casa Grande povezuje čitavo ovo odmaralište, a sadrži otvoreni bar i ložu sa dosta prostora za sjedenje, prostranu recepciju, tihu biblioteku i prostor posvećen ljubiteljima cigara.

Dominikana je dobro poznata po svojoj vreloj atmosferi, bukvalno i figurativno, a Amanera Beach Club će vam to i dokazati. To je idealno mjesto za uživanje u hladovini ili toplini sunca koje praktično neprestano sija.

Uživanje u ležaljkama, posmatranje zalaska sunca, večere na pijesku – savršene aktivnosti za idealan odmor. Ako bismo se fokusirali na samo jednu pogodnost ove nevjerovatne lokacije, to je onda njihov holistički pristup relaksaciji, koji je ogromni dio posjete svakog gosta.

S tim na umu, ovdje postoji Aman Spa, koji gostima obezbjeđuje mir, a prostire se na dva sprata. Sadrži osam soba za tretmane, watsu bazen, teretanu i nudi čitav spektar holističkih tretmana. (Luxlife.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.