Ešarpa - Efektan detalj i odraz stila (VIDEO)
Ilustracija

Dame ih obožavaju

Ešarpa - Efektan detalj i odraz stila (VIDEO)

Zanimljiva ešarpa ili marama je savršen detalj koji u trenutku može da osvježi i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, zato ne čudi što ih dame toliko vole.

Osim što prijatno grije, ovaj nezaobilazni jesenji modni dodatak možete da nosite na bezbroj načina i u svim prilikama. Izbor boja i modela je veliki, od jednobojnih do šarenih, od klasičnih, dugačkih do praktičnih rol-ešarpi.

Ako vam je dosadilo da svoje marame i šalove vezujete stalno na isti način, vrijeme je da unesete malo novine u svoj izgled i to na vrlo jednostavan način.

Pogledajte 25 načina kako da osvježite vaš stajling: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.