Oblijepio se novčanicama i nudio ih ljudima:  Iznenadićete se ko je najviše uzeo (VIDEO)
Foto: YouTube / Coby Persin

Eksperiment

Oblijepio se novčanicama i nudio ih ljudima: Iznenadićete se ko je najviše uzeo (VIDEO)

Kodi Persin napravio je jedan od najefektivnijih eksperimenata do sada. On se oblijepio novcem s ciljem da ga uzmu oni kojima je potreban, ali reakcije će vas razočarati.

Kodi pored toga što se oblijepio novcem nosio je veliki natpis sa porukom “Uzmite šta vam treba“. Prvi mu je prišao očigledno dobrostojeći muškarac u odijelu koji je priznao da mu novac nije neophodan, ali ako već može da ga uzme, uzeće ga. Kasnije su ga pohlepno “opelješile“ dvije žene koje su nosile skupe torbe, a jedna od njih mu je objasnila kako sutra “mora da sredi nokte“. 

Kada je Kodija zaustavio beskućnik, sa njega je skinuo samo dvije novčanice i rekao mu da ostatak podijeli sa drugim ljudima. 

Pogledajte video:

Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.