Rutinska pobjeda rukometašica Budućnosti

Liga šampiona

Rutinska pobjeda rukometašica Budućnosti

Rukometašice Budućnosti sa pet pobjeda i remijem osvojile su prvo mjesto u grupi i u glavnu rundu Lige šampiona prenose sedam od mogućih osam bodova – izabranice Dragana Adžića u posljednjem kolu grupe D, u Sportskom centru ”Morača” savladale su MKS Selgros Lublin 29:25 (12:13).

U duelu u kojem trener Adžić zbog povreda nije mogao da računa na Draganu Cvijić i Majdu Mehmedović, dok je kapiten Radmila Petrović pauzirala zbog upale grla, evidentno je bilo da aktuelnim šampionkama Evrope nedostaje motiva jer nije bilo rezultatskog značaja, a nakon minimalnog vođstva poljskog predstavnika na poluvremenu, u nastavku se vidjelo kolika je razlika u kvalitetu između dva tima.

 Budućnost je rutinski došla do pete pobjede u elitnom klupskom takmičenju, a od januara je očekuju okršaji protiv sjajnih protivnika – Đer, Vardar i Midtjiland biće protivnici u borbi za plasman među osam najboljih uEvropi.

 Početak glavne runde Lige šampiona je 8. januara.

Izvor:zrkb.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.