7 mjesta na muškom tijelu na kojima su tetovaže neodoljivo seksi
Ilustracija

Žene glasale

7 mjesta na muškom tijelu na kojima su tetovaže neodoljivo seksi

Tattoo na nekom mjestu skrivenom od pogleda ili na vidljivom dijelu tijela? Evo za šta pripadnice nježnijeg pola misle da je više seksi

RAMENA

Jedno od najprivlačnijih mjesta za tetovažu prema mišljenju mnogih djevojaka jesu ramena. Ako nosite majicu bez rukava, onda će odlijepiti kad ugleda vašu tetovažu, a ako nosite kratke rukave, onda ćete otkriti tek dio tetovaže i izazvati njenu znatiželju. 

LEĐA

Obožavaju prizor nagog muškarca s tetovažom na leđima. Kao i tetovaža na grudima, ni ova nije uvijek na vidiku svima, što stvari čini još zanimljivijim.

TETOVAŽA SA STRANE RUKE

Ove tetovaže izgledaju seksi i na ženama, ali i na muškarcima. Nisu toliko uobičajene, pa će se zato oduševiti kada je ugleda.

NA BICEPSU ILI TRICEPSU

Momci sa tetovažama preko cijele ruke su nevjerovatno seksi, ali i samo jedan detalj na bicepsu ili tricepsu je jednako atraktivan.

 
NA RUCI

Neke tetovaže na rukama izgledaju amaterski, ali one prave su nepopravljivo seksi.

NA GRUDIMA

Iako ne mogu da ih vide osim ukoliko niste na plaži ili u spavaćoj sobi, djevojke vole muškarce koji imaju tetovažu na grudima.

NA PODLAKTICI

Kada muškarac s tetovažama na podlaktici ima duge rukave i onda ih podvrne, to je potpuno nedoljivo, jer vide i vašu tetovažu i mišiće.

Ubili ste dvije muve jednim udarcem.

Izvor: Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.