Za dva sata 15 udesa na istoj raskrsnici (VIDEO)
Ledena raskrsnica, Foto: Printscreen

Rusija

Za dva sata 15 udesa na istoj raskrsnici (VIDEO)

Anonimni stanovnik ruskog grada Vladivostoka je za manje od dva sata snimio čak 15 saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile na jednoj zaleđenoj raskrsnicina na koju se pruža pogled iz njegovog stana.

Kako je naveo autor ovog snimka, ni jedan vozač, koji je u periodu od 7 do 9 sati ujutro prošao kroz raskrsnicu, nije uspio da iskontroliše vozilo.

Inače, zbog niskih temperatura i visoke vlažnosti vazduha, saobraćajnice u ovom najvećem ruskom lučkom gradu na obali Tihog okeana su često okovane ledom.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.