Gojković objavio je spisak igrača za meč sa Francuskom

“Ajkule“ bez Mišića, Janovića, Paskovića

Gojković objavio je spisak igrača za meč sa Francuskom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača za meč II kola Grupe II preliminarnog dijela Svjetske lige sa selekcijom Francuske u Nici. Utakmica u Nici igra se 17. novembra od 19 sati i 30 minuta.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Luka Sekulić, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Stefan Pješivac, Jovan Sarić, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Bogdan Đurđić, Uroš Čučković i Slaven Kandić.

„Poslije pobjede nad Španijom, planirali smo da protiv Francuske probamo još neke igrače. One igrače koji su već nekoliko godina bili oko reprezentacije. Trebalo je sa nama da budu Mišić i Mlađan Janović, koji nijesu bili protiv Španije, ali Mišić je zadobio novu povredu”, kazao je selektor Gojković.

To je „ajkulama“ i najveći problem sada, jer imaju dosta povrijeđenih igrača. Mlađan i dalje ima istu povredu kao i pred Španiju, Darko Brguljan putuje „rovit“, Pasković je povrijedio preponu, Mišić je povrijedio prst i pitanje je hoće li biti spreman i za Evropsko prvenstvo”, pojasnio je Gojković.

Ipak, tu je dosta igrača koji su ranije konkurisali za selekciju, koji se i sada nameću:
“Idemo u Francusku da probamo ovu grupu igrača, kako bi imali neku jasniju sliku. Nakon Francuske dolazi Srbija i probaćemo da nastupimo u najjačem sastavu. Mislim da ćemo do početka priprema za EP imati jasniju sliku sa kim raspolažemo”, dodao je on.

Gojković navodi da su protiv Francuske favoriti i u obavezi su da slave u tom meču. Vremena nema kao pred Španiju, jer se igrači sakupljaju sa raznih strana. Ali, ta utakmica će dati uvid u mogućnosti, što je cilj, jasan je Gojković.
Podsjećamo, crnogorska reperezentacija je u prvom kolu bila bolje od Španije 11:6, dok je Francuska poražena od Srbije 12:9. U drugom duelu grupe, takođe u utorak igraće Srbija i Španija.

Izvor:Radio Jadran

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.