Očistite nar za 60 sekundi (VIDEO)
Ilustracija

Jednostavno i bez nereda

Očistite nar za 60 sekundi (VIDEO)

Za nar mnogi kažu da je voćka zdravlja i mladosti. Dok neki redovno jedu ovu namrnicu, drugi opet koriste i koru za spremanje čajeva koji pomažu u liječenju čira na želucu.

Iako vam je ovo možda jedna od omiljenih voćkica, često odbijate da je kupujete jer vas mrzi da očistite nar. Nekome je previše komplikovano, a durgi se prosto ježe od nereda koji ostaje od čišćenja ove voćke.

Donosimo vam video koji će vam pokazati kako jednostavno može biti čišćenje nara. Svako zrnce će završiti samo u činiji, a sa strane može da padne samo kora:

Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.