Očistite staklo od rerne - časkom (VIDEO)
Foto: Profimedia

Genijalno

Očistite staklo od rerne - časkom (VIDEO)

Vjerovatno nema ništa strašnije od ribanja šporeta. Pravu agoniju predstavlja pranje rerne, a ribanje njenog stakla je deveti krug pakla. Ali, to ne mora biti tako.

Nećete vjerovati koliko jeftino i jednostavno, a efikasno sredstvo za pranje vatrostalnog stakla rerne svima nama je nadohvat ruke. Umjesto da kupujete skupa sredstva, koja "grizu" ruke, "omamljuju" mirisom (naročito kada poslije ribanja uključite rernu) i uništavaju prirodnu okolinu, dovoljno je da kupite bikarbonu sodu.

Evo recepta za magičnu pastu:

- U šoljicu ili činijicu stavite sodu bikarbonu
- Ulijte malo vode, tek da napravite gustu smjesu.
- Razmažite to po unutrašnjem staklu rerne, a možete i po cijelim vratima.
- Ostavite da stoji oko pola sata.
- Obrišite mokrim sunđerom.

Čudo! Pogledajte:

Alo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.