Naučite da vežete kosu u rep na potpuno drugačiji način! (VIDEO)
Foto: YouTube screenshot

Savjeti

Naučite da vežete kosu u rep na potpuno drugačiji način! (VIDEO)

Žene koje imaju dugu kosu, ili pak onu srednje dužine, svoju kosu najčešće vežu u rep, i u tome nema ničeg pogrešnog. Ali, i običan rep može izgledati odlično, ako poslušate ove savjete.
Žene s dugom kosom često ne znaju šta bi s njom, pa je ili samo počešljaju i ostave raspuštenu ili je nabrzinu zavežu u rep.
 
To je frizura koja se može napraviti na mnogo različitih načina, samo ponekad nedostaje inspiracije. Izgled može poprimiti sasvim drugačiju formu, ako se umjesto klasičnog repa napravi pletenica na glavi.
 
Uostalom, pogledajte video i saznajte!
 
 
Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.