Osam nijansi lakova za nokte koje će ove jeseni nositi sve trendseterke
Ilustracija

Manikir

Osam nijansi lakova za nokte koje će ove jeseni nositi sve trendseterke

Svako godišnje doba sa sobom nosi i promjenu našeg izbora odjeće. Bilo da je u pitanju osvježavanje nešeg garderobera sa po kojim novim komadom ili detateljem, ili da ste jedna od onih koje mijenjaju kompletan look, nokti su ti na koje takođe treba da obratimo pažnju. Imajte na umu da je izgled vaših ruku veoma važan, zato treba da obratite posebnu pažnju na vaš manikir.

Što se tiče boja lakova za sezonu koje je pred nama, poznati svjetski modni stručnjaci savjetuju vam da na vašoj kozmetičkoj polici napravite mjesto za lakova u plavim i ljubičastim nijansama.

Tamno crvena: Nijansa nekima poznata i kao boja vina, ove jeseni biće definitivno jedna od omiljenijih. Osim toga što ide uz većinu odjevnih kombinacija, odaje i utisak njegovanih ruku.

Tamno plava: Većina vas će pomisliti da je plava ipak jedna od boja koja je popularnija za ljeto. Slažemo se sa vama ali za ljetnje dana biramo i svjetlije tonove plave. Za jesen vam pedlažemo da eksperimentišete sa tamnijim tonovima. Jedna od popularnijih nijansi je kraljevsko plava.

Maslinasto zelena: Pomislićete da ovaj lak na vašim noktima baš i neće izgledati spektakularno, mi vam savjetujemo da probate pa onda sudite.

Bakarna:  Jedna od nijansi koja je iz jeseni u jesen uvijek trendi bilo da nalakirate sve nokte ili samo jedan ovim lakom, vaše ruke će sijati posebnim sjajem.

Veličanstvena siva (mat): Jedna od nijansi koja je neutralna i nosiva uz svaku odjevnu kombinaciju. Bilo da je u pitanju večernja ili dnevna varijanta, mat siva je pravi izbor za ovu jesen.

Ljubičasta: Kada je riječ o ovoj boji, podsjećamo vas da birate tamnije nijanse, boja grožđa ili patlidžana.

Narandžasti tonovi: Topli narandžasti tonovi su hit svake jeseni upravo zbog svoje jednostavnosti i ljepote.

Nude manikir: Običan, jednostavan nude manikir vašim rukama daje besprijekoran izgle, blistav saj i sam tim je siguran dobitak.

Izvor: Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.