Evo kako da se riješite  mitisera sa nosa
ilustracija

Tri sastojka

Evo kako da se riješite mitisera sa nosa

Sastojci su već u vašoj kuhinji.

Crni mitiseri prosto izluđuju, pogotovo oni na nosu i licu. Čini vam se da svi bulje u njih, i mogu ozbiljno da vam naruše samopouzdanje. Evo kako da ih se oslobodite za čas. 
 

Potreban vam je samo limun, voda i so. Da, toliko je lako:

1 supena kašika morske soli
1/2 supene kašike soka od limuna
1 kafena kašičica vode

Kada sakupite ova tri jednostavna sastojka, pomiješajte ih u čaši i nanesite ih na lice i nos. Utrljavajte mješavinu u kožu kružnim pokretima, 2 do 4 minuta. Očistite lice preparatom za čišćenje kože koji već koristite. 

Savjet: Ne radite ovo češće od dva puta nedeljno. Trik pali ako ga koristite umjereno.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.