Kako je do ovoga došlo? Koja zmija je pojela koju?
Foto: Facebook Screenshoot/Leslie Phung

Kako je do ovoga došlo? Koja zmija je pojela koju?

Na društvenim mrežama pojavila se slika dvije zmije koja je zbunila stručnjake i zoologe.

Naime, na slici koju je uslikao Džef Mičel iz Novog Južnog Velsa nalaze se dvije zmije u prilično neprirodnom položaju. 

Ova fotografija izazvala je pravu debatu oko toga da li je braon zmija pojela crnu ili je crna zmija nekako ušla u usta mrtvog braon reptila i potom se kroz njegovo tijelo probila napolje. 

Eksperti iz australijskog zoo vrta bili su oduševljeni fotografijom jer ništa slično nisu prije vidjeli i iznijeli su pretpostavku po kojoj je braon zmija pojela crnu. 

Drugi stručnjaci tvrde da je moguće da ih je automobil udario baš kada je crna zmija počela da uživa u svom ručku. Zbog toga je najvjerovatnije pukao stomak braon zmije i iz njega je izletio dio crne. 

Šta vi mislite?

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.