Sergej Ćetković

Šesti po redu

"Moj svijet" Sergeja Ćetkovića najprodavaniji album u Hrvatskoj (VIDEO)

Šesti studijski album Sergeja Ćetkovića "Moj svijet" prošle sedmice bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj, objavila je kuća Croatia Records.

Novo izdanje našeg popularnog izvođača, koji je u petak zvanično promovisao u Zagrebu, ujedno je i najviši novi ulaz na listi koju priprema Hrvatska diskografska kuća.

- Novi album Sergeja Ćetkovića dobio je sve pohvale već na prvom predstavljanju u zagrebačkom restoranu "Gallo". "Moj svijet" je intiman uvid u misli i poglede kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet, kao što su ljubav prema porodici, prijateljima, ali i svim ljudima - ističu iz Croatia Records-a.

Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se hit singlovi "Zar je kraj?" sa sedam miliona pregleda na YouTube-u, aktuelni "Korov" koji već ima 670.000 pregleda, kao i pjesma "Moj svijet" (2,9 miliona pregleda) kojom nas je Sergej izuzetno uspješno predstavio na prošlogodišnjem Eurosongu. Na albumu su i pjesme "Zbog nas", "Još volim te" i "Novembar" koje je, kako se navodi, hrvatska publika do sada mogla samo da čuje na YouTube-u.

Zagrebački izdavač navodi da je "šarmantan i uvijek dobro raspoložen" Sergej na predstavljanju albuma komentarisao kako na zagrebačkom koncertu u dvorani Lisinski očekuje uglavnom žensku publiku, šaljivo dodavši kako će to biti pravi mamac za neženje.

Koncert će biti održan 8. novembra, s početkom u 20 sati.

Izvor: Analitika

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.