Lamar Odom napustio intezivnu njegu
Lamar Odom

Stanje se popravlja

Lamar Odom napustio intezivnu njegu

Nekadašnji košarkaš Lamar Odom napustio je intenzivnu njegu bolnice u Los Anđelesu i njegovo stanje je sve bolje, prenose američki mediji.

Odomu neće biti potrebna transplantacija, kao što se spekulisalo prethodnih desetak dana, ali i dalje ostaje u bolnici, gdje svakodnevno ide na dijalizu i terapije da bi povratio motoričke sposobnosti koje je izgubio pošto je pretrpio nekoliko šlogova.

Prema neimenovanim izvorima, Odom može da napravi nekoliko koraka posle terapije, kao i da ne odustaje, već se bori. Takođe, dodaje se da je dug oporavak pred njim. 

Podsjećamo, Odom je pronađen bez svijesti na Ljubavnom ranču u Las Vegasu prije dvije nedelje, potom je tri dana bio u komi, prije nego što se probudio, a potom je prebačen u Los Anđeles. Nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa i Klipersa se predozirao kokainom, vijagrom i konjakom.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.