Ovo se nosi uz jaknu od tvida
Ilustracija

Četiri kombinacije

Ovo se nosi uz jaknu od tvida

Jakna od tvida je suštinska stvar u jesenjem garderoberu.

Praktični element kancelarijskog oblačenja će postati nezaobilazan pratilac za poslovne sastanke, ali i u večernjim satima će pomoći da se riješite problema oko izbora odgovarajućeg izgleda. Blejzer od tvida, modne kuće Sonia Rikiel privukao je našu pažnju i odabrali smo četiri postojeće opcije, kako da nosite blejzer od tvida ove jeseni. 

Uz malu crnu haljinu 

Savršeno za poslovni ili svakodnevni izgled, jakna od tvida izgleda sjajno u društvu crne haljine. Da ožive klasičnu sliku ove jeseni dizajneri sugerišu na korišćenje helanki ili dokoljenica sa svijetlom štampom ili zanimljivim obrascima. 

Sa farmerkama 

Blejzer od tvida izgleda sjajno sa farmerkama. Poželjno je da izaberete tamniji teksas. Jakna od tvida izgleda najbolje sa uskim farmerkama koje su uvučene u čizme. Popularne su jesenje rolke, ošuškane u farmerke, savršena dopuna elegantnom izgledu. 

Mikro šorts 

Malo flertovanja nikada nije na odmet, pogotovo na početku jeseni. Kada je lijep i topao jesenji dan posut zlatnim lišćem, zašto ne bi odabrale mikro-gaćice, čizme sa visokim potpeticama i udobnu jaknu od tvida. Savršen razigrani dodatak je šešir sa širokim obodem i odgovarajuće naočare za sunce. 

Sa maski-suknjom 

Za razliku od mikro šortsa, elegantna maksi suknja, naglašava vaš aristokratski izgled. Odaberite crnu maksi suknju, udobne plitke cipele i naravno jaknu od tvida. Začinite izgled nakitom i odgovarajućim modnim dodacima.

Grazia.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.