Adžić: Bićemo mnogo bolji nego u Đeru
"Bićemo mnogo bolji nego u Đeru "

Budućnost čeka Larvik

Adžić: Bićemo mnogo bolji nego u Đeru

Loš utisak iz prvog kola Glavne runde Lige šampiona, rukometašice Budućnosti pokušaće da poprave pred svojim navijačima.

Deset golova minusa iz duela sa Đerom sigurno nije prava slika ‘’plavih’’ koje protiv narednog rivala Larvika takođe očekuje težak zadatak. Aktuelne vladarke Evrope uradiće sve da se na pravi način suprostave Norvežankama, kazao je trener Dragan Adžić.

’’Igračice su nakon poraza u Đeru izvukle pouke i vjerujem da će u drugom meču ući na drugi način i sa drugim samopuzdanjem. Poznavajući kako igra Larvik uradićemo sve da im se suprostavimo onako kako to mi možemo. Na tome smo radili i vjerujem da će biti puno bolje nego u Đeru. Budućnost je protiv Đera odigrala loše u napadu, ali ni odbrana nije bila na svom nivou. Očekujem puno više od njih. Nadam se da će kroz dobru odbranu i napad imati više samopouzdanja.Zdrastveni bilten bolji je nego uoči gostovanja Đeru i u sastavu biće i Majda Mehmedović. Ona je tek počela da radi sa ekipom, protiv Larvika biće prisutna samo u nekim segmentima, a već protiv Randersa imaće zapaženiju minutažu", rekao je Adžić.

On je podsjetio da je Larvik ove sezone jači za dvije igračice, Anju Edin i Gro Hamerseng.

"Edin je bila MVP Evropskog prvenstva u Srbiji, dok je Hamerseng osvojila sve što se moglo. Tu je i Tonje Larson. Najiksjusnija su i najstabilnija ekipa, po meni i najveći favorit za titulu. Bez obzoira na to, Budućnost sa ogromnom energijom može da ih svede na 20 golova", rekao je Adžić.

Inače, Larvik je posljednji tim koji je Budućnost pobijedio u Podgorici, 17. aprila 2011. godine (27:24), u revanšu polufinala Lige šampiona. Budućnost je prošle sezone bila uspješnija u polufinalu i dobila oba međusobna duela. Neđeljni duel počeće u 19 sati.

(izvor:Analitika)