Sjekloća:
"Očekujem pobjedu protiv Bika."

Spreman dočekuje meč

Sjekloća: "Očekujem pobjedu protiv Bika."

Crnogorski bokser Nikola Sjekloća očekuje težak meč, ali i pobjedu protiv Australijanca Sakia Bika, koji će 16. februara biti održan u Atlantik sitiju.

Sjekloća i Australijanac porijeklom iz Kameruna boriće se 16. februara u Atlantik sitiju. Biće to posljednji kvalifikacioni meč, a pobjednik te borbe boksovaće za titulu svjetskog šampiona u supersrednjoj kategoriji u WBC verziji 25. maja protiv Andrea Vorda. Sjekloća je prvi na listi izazivača WBC verzije. On je ponovio da je dobro radio i da potpuno spreman dočekuje meč.

"Dobro sam se pripremio, zdrav sam i spreman da pružim maksimum. Očekujem da pobijedim", rekao je Sjekloća na konferenciji za novinare u Beogradu.

 Sjekloća je u profesionalnoj karijeri boksovao 25 mečeva i ostvario maksimalan učinak, od kojih sedam nokautom. Bik je boksovao na 37 mečeva i zabilježio 30 pobjeda, 21 nokautom, a pretrpio je pet poraza i imao dvije neriješene borbe.

Sjekloća danasS putuje za Atlantik siti, a delegaciju Crnogoprske profesionalne bokserske federacije osim Predsjednika Milorada Martionovića činiće još potpredsjednik Predrag Maksimović i član predsjedništva Andrija Ljubiša.

(izvor:Mina)