Anđela Marković predstavnica Crne Gore na izboru za mis u Kini (FOTO)
Anđela Marković

''Miss Tourism Queen International 2015''

Anđela Marković predstavnica Crne Gore na izboru za mis u Kini (FOTO)

Bjelopoljka Anđela Marković, koja živi u Kotoru, predstavljaće Crnu Gore na izboru za mis ''Miss Tourism Queen International 2015'' u Šangaju, u Kini.

Izbor će trajati od 28. oktobra do 10. novembra. Na izboru će se pojaviti predstavnice iz više od 90 zemalja iz cijelog svijeta.

''Nije mi prvi put da budem predstavnica Crne Gore, tako da mi je i ovog puta veliko zadovoljstvo da predstavljam Crnu Goru. Ovo je veliko takmičenje i daću sve od sebe da na pravi način predstavim našu zemlju. Konkurencija je velika, dolaze djevojke iz preko 90 zemalja iz cijelog svijeta", kaže Anđela za Kolektiv.me.

"Očekuju nas naporni i lijepi dani u Kini, od treninga, koreografija, fotosesija, pa do obilaska grada, i njihove hrane koja ni malo nije slična našoj. Prošle godine sam bila u Hong Kongu i Shenzenu, i oduševljena sam gradovima, njihovom kulturom, ali ne i hranom. Hrana im je previše začinjena", objašnjava Anđela za pomenuti portal.

Pošto se vratila prije 10 dana iz Turske sa izbora, ipak je stigla da se spremi za ovo takmičenje.

"Putujem u četvrtak, jer taj dan idem po vizu i pravo na avion. Kasniću jedan dan na izbor, nijesam stigla prije, jer su mi javili da putujem prije tri dana. Najviše mi je drago što ide i moja dobra drugarica koja je predstavnica Makedonije Nadica Dimkovska. Veliku podršku imam od oca Aleksandra, braće Marka i Nemanje, prijatelja, kao i od gradonačelnika Bijelog Polja Aleksandra Žurića", zaključuje Anđela.

Želimo joj puno sreće u ovom takmičenju!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.