Peković kupuje plac od 3 miliona eura
Nikola Peković

Za gradnju poslovnog centra

Peković kupuje plac od 3 miliona eura

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan, Nikola Peković, koji na Zlatiboru već gradi hotel, spreman je da iskešira tri miliona eura za otkup placa u centru ove planine.

Opština Čajetina, koja po urbanističkom planu želi da autobusku stanicu iz srca turističkog naselja izmjesti uz magistralni put, oglasila je na prodaju hektar i 20 ari placa na koje i dalje pristaju autobusi, prenosi "Blic".

Cijena te parcele, koju je procijenila Poreska uprava, a čija prodaja je oglašena prošle sedmice i trajaće do sredine novembra, iznosi 369,5 miliona dinara, odnosno tri miliona eura. 

"Među nekoliko investitora iz Rusije, Izraela, zapadne Evrope i Srbije, koji su najavili da će dostaviti ponude je i predsjednik KK Partizan i NBA as Nikola Peković. Želja mu je da na Zlatiboru gradi poslovni centar. Narednih dana se očekuje koverta s njegovom ponudom. Uzimajući u obzir veliko interesovanje za atraktivnu lokaciju, izvjesno je da će početna cijena biti drastično premašena", priča sagovornik "Blica".  

Niko od zvaničnika opštine Čajetina nije htio da komentariše saznanja "Blica", a jedini konkretan odgovor bio je da je konkurs otvoren i da će parcelu dobiti - onaj ko ponudi najviše.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.