Top 8 kaputa za ovu jesen (FOTO)
Ilustracija

Bezvremenski komad odjeće

Top 8 kaputa za ovu jesen (FOTO)

Osim crnih i dugih kaputa, dizajneri predlažu i one u zelenoj, teget, neprevaziđenoj bež, kao i vanvremenskoj crvenoj.

Otmeni kaputi svih boja ključni su komad garderobera svake žene.

Hladne i kišne jesenje dane osvježite jednim lijepim vunenim kaputom, ili pak onim od kašmira ili kože, sa resama ili bez.

Strukiran kaput daje specifičnu notu elegancije, i svaku figuru čini tanjom i ljepšom, a naročito ukoliko kao dodatak stavite kaiš.

Međutim, podjednako interesantni mogu biti i široki kaputi, u obliku pelerina ili sa rol kragnom i krupnim dugmićima. Čine da izgledate drugačije.

Za visoke dame dugi, strukirani kaputi su apsolutni pogodak, dok su dizajneri pustili svojoj mašti na volju i ubacili resice i krzno kao glavne detalje.

Bijeli kaput rezervisan je za romantične dame, a kombinacija kože i kašmira jedan od vodećih trendova.

Na kraju, svaki kaput možete začiniti raskošnim šalom, rukavicama i šeširom.(Nezavisne novine)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.