NJEN glas i klavir: Ovih 30 sekundi je oduševilo internet(VIDEO)
Foto:Getty

Adel predstavila dio nove pjesme

NJEN glas i klavir: Ovih 30 sekundi je oduševilo internet(VIDEO)

Bilo je dovoljno da britanska pop zvijezda Adel otpjeva 30 sekundi svog novog singla pa da izazove pravo uzbuđenje na internetu.

Pjevačica je predstavila dio svoje najnovije pjesme sinoć na britanskoj televiziji, tokom reklamnog bloka u okviru emisije "X Factor". 

Riječ je o još jednoj baladi koja počinje stihom "Hello, it's me". U klipu, u trajanju od svega pola minute, čuje se samo Adelin glas na crnoj pozadini u pratnji klavira. 

Internet je odmah bio preplavljen oduševljenim komentarima i spekulacijama fanova. 

Prema pisanju londonskog Gardiana, Adel bi trebalo da svoj novi, treći album izda 20. novembra, ali 27-godišnja pjevačica još nije zvanično potvrdila tu vijest.  

Njen prethodni album "21" nedavno je proglašen najuspješnijim britanskim albumom milenijuma. Dospio je na prvo mjesto top lista u 30 zemalja, a prodat je u više od 11 miliona primjeraka samo u Americi. 

Na novom albumu, čiji je nezvaničan naziv "25", sarađivalo je nekoliko velikih muzičkih i producentskih imena - Danger Mouse, Damon Albarn, Max Martin, Ryan Tedder i Tobias Jesso Jr. 

Poslušajte dio pjesme:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.