Top 5 jesenjih boja koje morate imati u ormanu
Ilustracija

Obogatite svoje kombinacije

Top 5 jesenjih boja koje morate imati u ormanu

Obogatite svoje kombinacije najljepšim jesenjim tonovima.

S obzirom na to da nam je jesen 2015. stigla, došlo je i vrijeme da svoju garderobu obogatimo novim bojama. Modni dizajneri predložili su 5 boja kojima ćete popraviti loše raspoloženje ili obojiti tmurne jesenje dane! 

Predlažemo da nabavite bar po jedan komad garderobe u sljedećim nijansama i budete ove jeseni prava IT djevojka. 

Po ukusu modnih stručnjaka ovu su 5 boja koje će obilježiti jesen: 

Maslinasto zelena 

Uz osušeno lišće i bakarnu prirodu maslinasto zelena je boja koja će najbolje donijeti duh jeseni u vašem garderoberu. Iako je ova boja vrlo popularna i laka za kombinovanje, ne može da stoji svakome. Djevojkama sa zelenim očima i crvenim tonovima kose stajaće savršeno pa nemojte propustiti da kupite što više komada u ovoj boji. 

Koralno crvena 

Bilo da obučete pantalone ili majicu u ovoj boji nema šanse da ne budete primijećene bilo gdje da se nalazite. Odlična je za tmurne i kišovite jesenje dane jer će unijeti dašak ljeta. 

Boja vina 

Tamna, ležerna i elegantna unijeće poseban šmek u vaš stajling jer je prava jesenja boja i već drugu godinu za redom apsolutni HIT. 

Plava i teget 

Ovo su dvije boje koje nikada neće izaći iz mode jer su prosto nezamjenljive. Lako ih je kombinovati, a jedino na šta treba da obratite pažnju je da uz njih nosite i neki svjetliji detalj.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.