Kosovo primljeno u Evropsku atletsku uniju
Ilustracija

Kosovo primljeno u Evropsku atletsku uniju

Atletski savez Kosova postao je danas punopravni član Evropske atletske unije (EAA).

"Kosovo je primljeno kao 51. član Evropske atletske unije na kongresu u Lozani", navodi se u u saopštenju EAA na tviteru. Prethodno je Atletski savez Kosova 19. avgusta ove godine primljen u Međunarodnu atletsku federaciji (IAAF).

Intenzivno učlanjenje sportskih saveza Kosova u međunarodne i evropske sportske federacije i druge sportske organizacije je došlo nakon učlanjenja Olimpijskog komiteta Kosova u Međunarodni olimpijski komitet (MOK).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.