Kako i uz šta da nosite teksas košulju ove jeseni?
ilustracija

Šik, praktična i savršena!

Kako i uz šta da nosite teksas košulju ove jeseni?

Sigurno imate u ormanu bar jednu, ali ne znate ove sjajne načine kako da je kombinujete...

Šik, praktična i savršena! Da, to je upravo teksas košulja koja nam je najbolja prijateljica tokom čitave godine, ali smatramo da upravo tokom jesenjih i zimskih dana dobija glavnu ulogu! 

Ispod džempera, uz šorts, suknju, haljinu, farmerke...Postoje bezbroj načina da je kombinujete i izgledate u isto vrijeme casual i moderno! 

Naš apsolutni favorit je karirana suknja i teksas košulja, ali smo pripremili za vas nekoliko kombinacija kako je možete nositi tokom jesenjih i zimskih dana! 

Teksas košulja + farmerke + bež kaput + bež salonke = idealna kombinacija za fakultet/posao 

Crna jakna + teksas košulja + teksas farmerke +čizme do članka = Urbani rokerki stajling 

Teksas košulja + crna midi suknja = Romatičan stajling za tople jesenje dane 

Tamna teksas košulja + crne pantalone + braon čizme = Opušteni stajling za svaki dan

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.