Doživljaj Beograda iz prve ruke

Izdavanje stanova na dan - turistička grana u usponu

Doživljaj Beograda iz prve ruke

Beograd konstantno bilježi rast broja noćenja bilo da su u pitanju turisti koji žele da se dobro provedu, ili su to poslovni ljudi. Beograd je zauzeo prvo mjesto na Trivago listi destinacija na kojima za najmanje novca dobijate najbolje iskustvo.

Tako je glavni grad Srbije  nadmašio Moskvu, Prag, Istanbul, Buenos Ajres, pa čak i čuveni Bangkok. 

 Beograd se prilagođava novim trendovima u turizmu, ali ostaje problem smještaja jer postoji nesklad između ponude i potražnje.

DOŽIVLJAJ BEOGRADA IZ PRVE RUKE

 Hotelski kapaciteti su većim dijelom orijentisani ka poslovnim korisnicima, dok su kvalitetni hosteli malobrojni i prilagođeni su potrebama mlađe populacije. Preostali turisti, koji ustvari predstavljaju većinu, prinuđeni su da odsjedaju u malobrojnim hotelima koji su davno prošli svoj zenit, ili da smještaj potraže kod svojih prijatelja i rođaka.

 Zbog svega ovoga, izdavanje stanova “na dan” doživljava ekspanziju i predstavlja sve češći izbor gostiju Beograda, bilo da dolaze kao turisti, ili zbog svojih poslovnih obaveza.

282noviapartmanislika1620x350

Cijena često ne predstavlja presudni faktor zbog kog se gosti odlučuju za ovakav vid boravka. Za smještaj u beogradskim stanovima većina turista se odlučuje baš zbog toga što žele da izbjegnu jednoličnost hotelske sobe, a ujedno iz prve ruke osjete život u Beogradu.

“Moj posao iziskuje česta putovanja. Odsjedao sam u brojnim poznatim hotelima, ali nakon nekog vremena monotonija hotelskog života postala je neizdrživa. Znajući za ovaj problem, prije mog putovanja u Beograd kolega mi je preporučio da jednostavno iznajmim stan i uputio me je na portal Novi apartmani. Nakon fenomenalnog iskustva, ovakav vid smještaja nastavio sam da koristim i u drugim gradovima. Više nemam osjećaj da sam stalno na putu”, rekao je Ivan Hodalj, menadžer prodaje iz Varaždina.

BeogradVraarApartmanBarselona360x260
“Novi aprtmani” jedan su od vodećih portala za izdavanje stanova u Beogradu koji u svojoj ponudi ima više od dvije stotine smještajnih jedinica različite veličine i cjenovnog ranga. Svi objekti pozicionirani su na dobrim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju udobnost svojim gostima, nerijetko veću nego u hotelima, a pri tom za samo dio njihove cijene.
Ukoliko želite da svom prijatelju iz inostranstva organizujete smještaj u Beogradu, pogledajte ponudu na www.noviapartmani.com i odaberite neki od mnogobrojnih komfornih i luksuzno opremljenih stanova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.