Nevjerovatno: Nespretni vozač se sudario tri puta za pola minuta (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Kanditat za najgoreg vozača na svijetu

Nevjerovatno: Nespretni vozač se sudario tri puta za pola minuta (VIDEO)

Kandidat za najgoreg vozača na svetu? U ruskom gradu Kemerovu desio se niz saobraćajnih nezgoda kada je jedan nespretni vozač pokušavao da se sa drugovima odveze sa parkinga. Zahvaljujući video-snimku Jutjub korisnika Novokuznetsk.su postoji dokaz da se i za nešto više od pola minuta možete sudariti tri puta.

Vozač kojem je to pošlo za rukom vidi se na snimku kako sa još dvojicom muškaraca ulazi u parkirani automobil.

Odjednom nespretni vozač prilikom vožnje u rikverc udara automobil koji je bio parkiran pored njega, a nakon toga i vozilo koje se nalazilo iza njega.

Suvozač panično izlazi iz automobila i pokušava da ubaci u kola odvaljeni branik.

Prilikom odlaska čvrknuli su još jedan parkirani automobil, jer vrata zbog branika nisu mogla da se zatvore.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.