Budućnost pobijedila Zadar

4.kolo ABA lige

Budućnost pobijedila Zadar

Košarkaši Budućnosti lako su i ubjedljivo u četvrtom kolu ABA lige pred svojim navijačima savladali Zadar 78:47.

Budućnost je od prvog do posljednjeg minuta kontrolisala igru, pa je već u prvoj četvrtini stekla dvocifrenu prednost (24:13). "Plavi" su prvu četvrtinu dobili sa 24:15.

Izabranici Igora Jovovića meč su definitivno prelomili u trećoj dionici, fenomenalnom serijom 18:0. Taj dio igre Podgoričani su riješili u svoju korist 21:8.

U finišu meča razlika je iznosila 34 poena (78:44).

Najefikasniji u pobjedničkoj timu bio je Suad Šehović sa 14, Tadija Dragićević ubacio je 12, a Devon Džozef deset poena.

U ekipi Zadra najbolji je bio Lovre Šašić sa 12, dok je poen manje ubacio Drago Pašalić.

Budućnost Voli u narednom, petom kolu, gostuje slovenačkom Tajfunu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.