Evo šta se desi kada iPhone bacite u lavu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Pogledajte

Evo šta se desi kada iPhone bacite u lavu (VIDEO)

Nizu bizarnih testova u kojima telefone bacaju na pod kako bi testirali njihovu izdržljivost, sada se pridružilo i ekstremno testiranje lavom.

Momci sa Jutjub kanala TechRax odlučili su da ispitaju šta bi se dogodilo "iPhone-u 6S" ako vam upadne u lavu. Jer, naravno, svako od nas hoda kraj lave svakog dana...

Popularni telefon, očigledno, nije preživio. Spora lava nakon nekoliko trenutaka progutala je telefon koji je planuo i rastopio se, ali ekran je još i dobro prošao prvi susret s lavom.

 
Izvor: Alo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.