Crvena zvezda bez milosti protiv Tajfuna
Foto:Starsport

Ubjedljiva pobjeda

Crvena zvezda bez milosti protiv Tajfuna

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu ekipu Tajfuna sa 113:66 (30:15, 29:11, 29:16, 25:24), u prvoj utakmici 4. kola regionalne ABA lige.

Izabranici trenera Dejana Radonjića zadržali su maksimalan učinak, nanijevši debitantu u ligi drugi poraz ove sezone.

Aktuelni regionalni šampion nije imao milosti prema slovenačkom predstavniku. Tokom čitavog duela u Pioniru crveno-bijeli su dominirali, a njihovu dobru igru nije poremetio ni izlazak centra Skorcanitisa, koji je odmarao u drugom poluvremenu zbog povrede.

Domaćina su do trijumfa predvodili Cirbes sa 19, Nastić sa 16 i Gudurić sa 13 poena, dok su u timu Tajfuna najefikasniji bili Bolčina sa 13 i Parker i Bratož sa po 11.

U ostalim mečevima 4. kola u petak igraju Mega Leks - MZT Skoplje (17 sati), Krka - Cedevita (17), Budućnost - Zadar (17) i Cibona - Olimpija (19), a u subotu Igokea - Partizan (17) i Sutjeska - Metalac (19).

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.