Ovako će se u budućnosti sjedjeti u avionima (FOTO)
Screenshot Erbasovog patenta

Erbasov patent

Ovako će se u budućnosti sjedjeti u avionima (FOTO)

Avio-kompanije su uradile sve što su mogle kako bi u avionima obezbijedile još više mjesta za sjedenje.

Rezultat takvog poduhvata je prenatrpan avion i nervozni putnici koji su tražili da se donese novi zakon o pravima putnika koji bi osigurao manje mjesta za sjedenje u avionu i veći komfor. 

Međutim, više mjesta obezbjeđuje više novca, pa je kompanija Erbas došla na ideju kako da doda još sjedišta u već ograničen prostor. Uradiće istu stvar koja se radi kada u gradovima ponestane prostor za izgradnju - početak gradnje u visinu.

Screenshot Erbasovog patenta
 
Screenshot Erbasovog patenta

 

Novi plan sjedenja podrazumijeva sjedišta jedna iznad drugih, ali iz Erbasa tvrde da će novi dizajn i dalje obezbjeđivati visok nivo komfora.

Screenshot Erbasovog patenta
 
Screenshot Erbasovog patenta

 

Ovo bi mogao da bude značajan napredak u modernoj ekonomiji, a patent bi trebalo da bude primijenjen samo na biznis-klasu, prenosi b92.

 

 
 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.