45 odsto Crnogoraca ima profil na Facebook-u
Ilustracija

280.000 korisnika

45 odsto Crnogoraca ima profil na Facebook-u

U Crnoj Gori ima 280.000 Fejsbuk profila, što znači da 45 odsto stanovnika ima ovaj profil pokazuje istraživanje ove društvene mreže o njihovim korisnicima u našoj državi, prenijela je Pobjeda.

Pobjeda navodi da je istraživanje pokazalo da najviše Fejsbuk profila imaju stanovnici Podgorice (43 odsto). Primorci imaju 28 odsto profila iz Crne Gore na ovoj društvenoj mreži dok na sjeveru države stanuje 17 odsto vlasnika profila na Fejsbuku.

 Oko 13 odsto Fejsbuk profila iz Crne Gore imaju Nikšićani, Cetinjani i Danilovgrađani.

Podatak o broju ovih profila u Crnoj Gori u posljednje vrijeme veoma je bitan i za kompanije i njihove marketinške službe, jer je to način da njihovi proizvodi, odnosno reklame budu što bliže potrošačima, navodi Pobjeda.

Na Fejsbuku su crnogorski građani svih uzrasta a onih starijih od 65 godina starosti je oko dva odsto od ukupne brojke. 

Fejsbuk najviše, ili 35 odsto, koriste osobe starosti od 25 do 34 godine, potom oni od 18 do 24 oko 33 odsto, od 35 do 44 godine 19 odsto, od 45 do 54 godine oko 9 odsto ukupnog broja, piše podgorički dnevnik.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.