Šta radi beba u maminom stomaku? (Video)
Dok ona raste, raste i njena ljubav prema majci...

Neodoljiv video snimka

Šta radi beba u maminom stomaku? (Video)

Evo neodoljivog video snimka koji prikazuje trudnoću gledanu očima nerođene bebe.

Dok ona raste, raste i njena ljubav prema majci... 

Gotovo svaka trudnica se bar jednom u toku trudnoće zapitala šta radi beba u stomaku. Jedan video, koji je napravljen od tri reklame za mlijeko Anmum sa Filipina, pokušao je da da simpatičan odgovor na ovo pitanje skoro svake buduće mame.

Video prikazuje animiranu bebicu koja se razvija, raste, zijeva, spava, jede, ali i priča sa mamom... Na kraju videa, preslatka djevojčica završava svoju priču o "avanturi" u maminom stomaku i ističe da ne može da dočeka trenutak kada će upoznati svoju "mamicu".

Izvor:021.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.