PG: Šatori i bina moraju do sjutra biti uklonjeni

Iz Glavnog grada saopšteno

PG: Šatori i bina moraju do sjutra biti uklonjeni

Organizatori protesta moraju do 10.30 sjutra da uklone binu i prateće objekte sa bulevara ispred Skupštine, a ukoliko to ne učine reagovaće komunalna policija Glavnog grada u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, saopštio je načelnik Komunalne policije Glavnog grada, Goran Janković.

Janković je objasnio da komunalna policija, prilikom uklanjanja šatora i mobilijara, u skladu sa Zakonom, može zatražiti i asistenciju policije.

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović apelovao je na organizatore protesta, Demokratski front, da oslobode dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog ispred parlamenta, gdje protestuju deseti dan.

On ih je pozvao da se izmjeste na javne površine preko puta zgrade Skupštine.

"Apelujem na organizatore protesta da oslobode glavnu gradsku saobraćajnicu, a da svoja prava traže sa javnih površina preko puta zgrade Skupštine", kazao je Stijepović na današnjoj konferenciji za novinare, prenio je portal Rtcg.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.