SAD: Jedanaestogodišnji dječak ubio osmogodišnju djevojčicu
Ilustracija

Zbog kučića

SAD: Jedanaestogodišnji dječak ubio osmogodišnju djevojčicu

Jedanaestogodišnji dječak ubio je osmogodišnju djevojčicu iz komšiluka u američkoj državi Tenesi, jer nije htjela da mu pokaže male kučiće, javili su danas američki mediji.

Američka policija je potvrdila da je dječak pucao djevojčicu Latašu Dajer u subotu sa pištoljem koji je njegov otac legalno posjedovao, a pošto je mala komšinica odbila da mu pokaže dva mala kučića.

Jedanaestogodišnji dječak optužen je za prvostepeno ubistvo, kao maloljetnik, javio je britanski BiBiCi.

Ubistvo se dogodio u malom mjestu u blizini Knoksvila u Tenesiju, u subotu 19:30 časova po lokalnom vremenu, i lokalna zajednica se teško oporavlja od "šokantnog događaja".

Sudija je naložio zadržavanje malog Amerikanca u popravnom pritvorskom centru do određenog ročišta 28. oktobra, kada dječak treba da se pojavi na sudu.

Američka neprofitna nevladina organizacija Arhiva o oružnom nasilju koja prikuplja podatke o upucavanjima, saopštila je da je u ovoj godini 559 djece, uzrasta od 11 i mlađa, ubijena ili povrijeđeno u oružanom nasilju u SAD-u.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.