Otvorena škola oralnog seksa u Beogradu!
Foto: Guliver/Thinkstock

Ako želite na usavršavanje

Otvorena škola oralnog seksa u Beogradu!

Beograđanka Niki Prestige otvorila je školu oralnog seksa u užem centru Beograda.

Muškarci više ne moraju da brinu, njihove partnerke će, napokon naučiti da ih zadovolje na pravi način, a žene mogu da odahnu jer poslije ovakvog oralnog seksa svaki muškarac će im piti iz ruke.

Beograđanka Niki Prestige otvorila je školu oralnog seksa u užem centru grada. Ova 36-godišnjakinja došla je na ideju da otvori školu jer kako kaže smatra da su naše žene ipak seksualno neosviješćene, piše portal Na dlanu.

- Odselila sam se u Istanbul jako mlada - u 22. godini. Tada sam vidjela koliko se naše žene razlikuju od Turkinja, one bi sve uradile da zadovolje muškarca. Od njih sam naučila mnoge tajne oralnog seksa. Sudbina me je nakon dvije godine odvela u Milano. Tu sam se bavila manekenstvom i spletom okolnosti postala majstor oralnog seksa - priča nastavnica.

Onda je Niki poželjela da se vrati u svoj rodni grad, jer kako kaže nigde kao kod kuće. Sinula joj je fenomenalna ideja -da svoje znanje podijeli sa Beograđankama.

Iako se u školu dolazi isključivo preko preporuke, interesovanje je odlično. Najmlađa polaznica ima 24 godine, a zanimljivo je da su sve djevojke i žene koje su se prijavile iz dobrostojećih porodica.

Predznanje nije neophodno, možete doći i potpune neuke, kaže Niki za portal Na dlanu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.