Intimna ispovijest žene koja je varala muža zbog braka bez uzbuđenja
Ilustracija

Uzbudljivo iskustvo

Intimna ispovijest žene koja je varala muža zbog braka bez uzbuđenja

Brojne Britanke i Britanci zaluđeni su online servisom Illicit Encounters koji služi ženama i muškarcima u braku, da pronađu prikladnijeg partnera i u životu sebi priušte zadovoljstvo više.

Anonimna Britanka za Telegraph je otkrila svoje iskustvo koje joj je zauvijek promijenilo život.

Ovo je njena priča:

Učinila sam što i mnoge moje godišnjakinje - udala sam se u srednjim četrdesetima za muškarca koji je bio dobar, ali ne i najbolji izbor. Iako smo se u mnogim stvarima slagali, u seksu nažalost nismo nalazili isti jezik.

Rijetko mi je davao komplimente pa sam često svuda tražila pažnju drugih muškaraca, a ubrzo sam počela tražiti prilike i mjesta za izlaske, gdje ću moći dobiti toliko željenu pažnju.

Jednostavno sam željela upoznati partnera koji će me zadovoljiti na način koji ja to želim pa sam s vremenom odlučila otvoriti profil na popularnoj društvenoj mreži za pronalaženje partnera, čije je glavno pitanje "U braku ste, ali se osjećate zanemareno?"

Kad su ponude počele pristizati, nisam mogla sakriti navalu uzbuđenja.

Svidio mi se jedan muškarac koji je djelovao pametno i duhovito pa sam se jedne večeri odlučila naći s njime. Suprugu sam rekla da izlazim s kolegama s posla. Misteriozni muškarac je u stvarnosti bio jednako pametan i duhovit kao što se činio i online. Jako mi se svidio i odmah na početku me uvjerio kako nećemo učiniti ništa što ja ne želim.

Nakon toga me odveo u svoju kancelariju gdje smo strastveno vodili ljubav. Kad sam se vratila kući i legla u krevet sa svojim suprugom, nisam osjećala krivnju nego uzbuđenje i zadovoljstvo zbog učinjenog. Nakon toga, to sam ponovno učinila s još nekoliko drugih partnera i svaki puta sam osjetila jednaku sreću.

Iako sam jedno vrijeme mislila kako ću moći ostati u braku s dobrim, ali ne toliko uzbudljivim muškarcem, nakon dvije godine pojavio se moj moralni kompas i shvatila sam kako to nije u redu pa sam napustila supruga, koji je nakon toga pronašao prikladniju partnerku, zbog čega sam jako sretna, a ja sam nastavila s izlascima i zabavom s mlađim partnerima, prenosi Jutarnji.hr.

Drago mi je da sam sve to prošla i shvatila da sam u braku bila izgubljena, dok mi je slobodna donijela brojne uzbudljive trenutke koje ću uvijek pamtiti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.