Raonić završio učešće na turniru u Pekingu u prvom kolu
Miloš Raonić

Poraz od Viktora Troickog

Raonić završio učešće na turniru u Pekingu u prvom kolu

Kanadski teniser Miloš Raonić učešće na turniru iz Serije 500 u Pekingu završio je već u prvom kolu.

Deveti teniser svijeta izgubio je od Viktora Troickog iz Srbije, u dva seta - 4:6, 4:6, za sat i 15 minuta.

Troickom su bila dovljna dva brejka da riješi meč u svoju korist.

Raonić je izgubio svoj servis u devetom gemu prvog i devetom gemu drugog seta.

Podgoričanin koji igra pod zastavom Kanade je jedino u ranoj fazi meča stvorio dvije brejk prilike, ali ih nije iskoristio. Ni servis ga nije služio, napravio je manje asova, samo četiri, duplo manje od protivnika.

Troicki će u drugom kolu igrati protiv pobjednika duela 39. tenisera svijeta Adrijana Manarina iz Francuske i Jen Hsun Lua sa Tajvana, 100. igrača na ATP listi.

Najveće iznenađenje 1. kola turnira u Pekingu je eliminacija Žo-Vilfreda Conge od Andreasa Hajder-Maurera sa 7:6 (7-4), 6:2. Francuz je tokom meča tražio ljekarski tajm aut zbog vrtoglavice, ali poslije meča rekao je da to nije uzrok njegovog poraza.

Ostali favoriti su bili sigurni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.