Rađenović: Amfilohije dolazi sa kišom
Blažo Rađenović

Pokušaj da se omasove protesti

Rađenović: Amfilohije dolazi sa kišom

"Amfilohije Radović je najdoslijedniji političar u Crnoj Gori" , istakao je predsjednik Opštinskog odbora LPCG Budva Blažo Rađenović, navodeći da ima potrebu da iskaže svoje viđenje scenskog nastupa mitropolita crnogorsko-primorskog i njegovu ulogu na protestima opozicije u Podgorici.

"Ličnost koja nikad nije iznevjerila sebe. Na tome mu treba čestitati. Njegova mržnja prema svemu što je crnogorsko je iskrenija i dublja od bilo koje molitve koju je ikada uputio Svevišnjem, u čije ime nosi mantiju i čin Božijeg predstavnika na zemlji. Pri tom, kao svaki istinski zavjerenik, iz nastupa u nastup, samo podiže i pojačava retoriku mržnje i istinski se nada krvoproliću", navodi Rađenović.

On kaže da je mitropolit dobro uočio da njegovi đaci okupljeni na protestu u Podgorici nemoćno kampuju već 10 dana, da ih narod, na koga su računali ismijava, uskače na scenu u poslijednji čas, i poteže kao revolver Svetog Petra, Svetog Jovana i sve svete.

"Na ono što radi jedino se krsti prisutno obezbijeđenje, a svi zajedno se pitamo kada će pasti kiša da vidimo što će na pločniku ostati od proklamovanih ciljeva i velike nade", zaključio je Rađenović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.