Crna Gora potvrdila učešće na Eurosongu!?
Ilustracija

Esctoday

Crna Gora potvrdila učešće na Eurosongu!?

Evrovizijski portal esctoday.com, objavio je da je Crna Gora potvrdila učešće na Eurosongu 2016, koji je na programu od 10. do 14. maja u švedskom Stokholmu!

"RTCG, crnogorski nacionalni emiter, potvrdio je za esctoday.com da će Crna Gora učestvovati na Eurosongu iduće godine”, objavio je portal, a prenosi Mondo.

Portal navodi da je “Crna Gora postala 36. zemlja koja je potvrdila namjeru da se takmiči na Eurosongu".

Esctoday.com navodi da je prvi rok za podnošenje preliminarnih prijava istekao 15. septembra, a da je 10. oktobar rok za učesnice da povuku prijavu bez plaćanja penala.

Konačna lista učesnika biće objavljena krajem godine. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.