Ovako izgleda ludi kineski zabavni park (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Pogledajte

Ovako izgleda ludi kineski zabavni park (VIDEO)

Ovaj neobičan i zanimljiv video snimak zabavnog parka u Kini izgleda nevjerovatno. Dok ga budete gledali zapitaćete se da li je ovo na snimku stvaran park ili neka animacija parka iz budućnosti.
Još ako se bojite visine, i naglih velikih brzina, ovaj video će vam sigurno podići barem malo adrenalina danas.A ako ništa drugo, ostaviće vas bez daha gledajući razno razne vratolomije sprava u ovom zabavnom praku. 

I na kraju pitanje da li biste vi imali hrabrosti da sjednete na neku od ovih sprava iz ovog kineskog "ludog" zabavnog parka?
 
b92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.