Idealan stajling za jesen: Top 10 kombinacija boja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jesenja moda

Idealan stajling za jesen: Top 10 kombinacija boja! (FOTO)

Ove jeseni su popularne nove kombinacije boja koje se mogu nositi i na posao i tokom opušene šetnje, ali i za večernje izlaske. Jarki, topli tonovi, pa čak i neonske boje začiniće vaš izgled ove jeseni i potpuni su must - have ove sezone!

Tamno plava + zelena

Uronite u svijet boja, tako što ćete iskombinovati klasične jesenje nijanse kao što su tamno plava i zelena 

Crvena + roze 

Za sve dame avanturističkog duha, preporučujemo da probaju kombinaciju crvene i roze. Kombinacija ove dvije boje je posebno dobra za žurke ili neki večernji događaj.

Tamno plava + boja vina (burgundi)

Istonirajte crvene i plave nijanse za ljeto, tako što će te izabrati tamnije nijanse. Tamno plava i burgundi boja, kao i dezeni u ovim bojama su ove jeseni odličan miks!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Ljubičasta + siva

Nemojte izostavljati pastelne boje ove jeseni. Tamnije, “mutne” boje kombinujte sa nježnim neutralnim bojama kao što su siva i krem.

Tamno plava + bijela

Miješanje bijele sa tamnijim bojama, kao što su tamno plava ili tamno zelena, pouzdani su način da pregurate hladnije dane sa stilom.

Kobalt plava + bordo

Bordo je boja koja se smatra za favorit ove jeseni. Kombinacije sa neutralnim bojama su prilično slatke, ali sa kobalt plavom je prosto pun pogodak!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Žuta + siva

Senf žuta boja će idealno izgledati sa sivom ove jeseni.

Boja vina + narandžasta

Sa dezenom u toplijim bojama, na podlozi u narandžastoj boji, kombinacija sa prodornijom bojom bi bila savršena. Neka ta boja bude burgundi ili bordo - nećete pogriješiti.

 

 

Kobalt plava + tirkizno plava

Rijetko je da se dvije nijanse plave (ili tri, ili četiri) efektivno ne slažu, tako da su hladniji tonovi odlični za kombinovanje sa bojama koje su nerazmetljive.

Vojničko zelena + jarka roze

Vojničko zelena i jarka roze boje su možda naš favorit za šik kombinaciju boja za ovu jesen. Boja koja se izdvaja na prvi pogled i koja posvjetljuje vašu paletu boja može biti odlična za haljinu ili lijepo skrojene pantalone, dok će vojničko zelena dodati opušteni izgled, taman koliko treba.

Da li ste spremne za kombinovanje?

 

Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia
Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.