Idealne čizme za jesen (FOTO)
Ilustracija

Za sezonu 2015.

Idealne čizme za jesen (FOTO)

Nova jesenja sezona donosi sa sobom potpuni preokret kada su trendovi čizama u pitanju.

Za razliku od relativno utemeljenih modela koji su vladali prethodnih godina, sada ćemo na ulicama gledati nešto sasvim drugačije! Klasična silueta je redefinisana te su sada čizme dobile novi šik i opušten izgled. Izrađene od visokokvalitetnih materijala i čvrste strukture, novi dizajn čizama predstavlja pravi spoj udobnosti i elegancije.

Novim trendom dominira jednostavna silueta nadograđena čvrstom petom koja je poprimila dozu futurističkog looka. I to nas je oduševilo!

Naravno ako ste više okrenuti klasici nova sezona se pobrinula i za vas te se slobodno možete držati dobre stare elegancije. Pored neobičnih futurističkih čizama koje su nam predstavili dizajneri u trendu su i jednostavne čizme klasične forme, obogaćene malim detaljem.

ELLE vam predstavlja 15 savršenih modela čizama za jesen!

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.