Teksas kombinezon hit sezone
Foto: Thinkstock

Idealna jesenja kombinacija

Teksas kombinezon hit sezone

Bilo da se odlučite za uski ili širi model teksas kombinezona, ispran ili pocijepani teksas u nijansama crne ili plave, sigurno ćete biti zapaženi. Idealan je za prelazna godišnja doba.

Atraktivan, praktičan i udoban, kombinezon od teksasa opet osvaja ulice. Ovaj novi, mladalački modni trend već su prihvatile i poznate dame poput Hajdi Klum, Sare Džesike Parker, Sandre Bulok, Gven Stefani, Lili Eldridž, Hilari Daf. 

Bilo da se odlučite za uski ili širi model, ispran ili pocijepani teksas u nijansama crne ili plave, sigurno ćete biti zapaženi. Idealan za prelazna godišnja doba, kombinezon od teksasa je dobar izbor za izlazak u šetnju, ali i za neformalan večernji provod. 

kombinezon1

Lako se kombinuje sa ležernim majicama, bluzama na tufne, laganim džemperima, štiklama, "oksfordicama" i patikama, kožnom jaknom, crnim sakoom, kao i sa efektnim modnim dodacima, pa slobodno eksperimentišite... Zato, ako do sada niste, nabavite vaš model kombinezona i uživajte u komplimentima!

Novosti

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.