Top 5 jesenjih boja koje morate imati u ormanu! (FOTO)
Ilustracija

Sezona 2015.

Top 5 jesenjih boja koje morate imati u ormanu! (FOTO)

Obogatite svoje kombinacije najljepšim jesenjim tonovima.

S obzirom na to da nam je jesen 2015. stigla, došlo je i vrijeme da svoJu garderobu obogatimo novim bojama. Modni dizajneri predložili su 5 boja kojima ćete popraviti loše raspoloženje ili obojiti tmurne jesenje dane !

Predlažemo da nabavite bar po jedan komad garderobe u slJedećim nijansama i budete ove jeseni prava IT djevojka.

Po ukusu modnih stručnjaka ovu su 5 boja koje će obilježiti jesen:

Maslinasto zelena

Uz osušeno lišće i bakarnu prirodu maslinasto zelena je boja koja će najbolje donijeti duh jeseni u vašem garderoberu. Iako je ova boja vrlo popularna i laka za kombinovanje, ne može da stoji svakome. Djevojkama sa zelenim očima i crvenim tonovima kose stajaće savršeno pa nemojte propustiti da kupite što više komada u ovoj boji.

Koralno crvena

Bilo da obučete pantalone ili majicu u ovoj boji nema šanse da ne budete primjećene bilo gdje da se nalazite. Odlična je za tmurne i kišovite jesenje dane jer će unijeti dašak ljeta.

Boja vina

Tamna, ležerna i elegantna unijeće poseban šmek u vaš stajling jer je prava jesenja boja i već drugu godinu za redom apsolutni HIT.

Plava i teget

Ovo su dvije boje koje nikada neće izaći iz mode jer su prosto nezamjenljive. Lako ih je kombinovati, a jedino na šta treba da obratite pažnju je da uz njih nosite i neki svjetliji detalj.

Boja mahovine

Slična maslinasto zelenoj boji, ova boja je napravila pravi bum na modnim pistama. Žene koje imaju maslinasti ten, kao i tamniju kosu neka se pripreme da popune orman sa stvarima u ovoj boji jer će im savršeno stajati. Sjajno se može iskombinovati sa svijetlo braon nijansama.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.