Merlin zakazao i drugi koncert u Beogradu
Dino Merlin

Zbog velikog interesovanja

Merlin zakazao i drugi koncert u Beogradu

Zbog velikog interesovanja publike iz Srbije, ali i okruženja, Dino Merlin će održati i drugi koncert u Beogradu, 25. oktobra, najavili su danas organizatori.

Karte su za prvi koncert u Areni - 24. oktobra, iako je do nastupa ostalo još mjesec dana, već rasprodate.

- Prošli susret s beogradskom publikom bio je posebno emotivan i s velikim uzbudjenjem čekam naše novo druženje. Raduje me što svi oni koji nisu uspjeli da dođu do karte za prvi koncert ipak neće propustiti još jednu lijepu priliku da zajedno zapjevamo u Beogradu - kaže poznati pjevač.

Trećeg koncerta, kojim je Merlin prije četiri godine oborio rekord Arene, ove godine ipak neće biti zbog unaprijed isplaniranih obaveza, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.