Tadija Dragićević novo pojačanje Budućnosti

Tadija Dragićević novo pojačanje Budućnosti

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Tadija Dragićević u predstojećoj sezoni će igrati za Budućnost, objavio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović, prenio je B92.

Dragićević u redove Podgoričana stiže iz redova Strazbura, u kojem je bilježio solidne partije tokom prošle sezone.

Budućnost u novoj sezoni ima velike ambicije, u kojoj joj je glavni cilj da izbori mjesto u Evroligi, što nije uspjela prošle sezone, iako su je mnogi smatrali glavnim konkurentom Crvenoj zvezdi.

29-godišnji Čačanin je ponikao u Crvenoj zvezdi, u kojoj je odigrao jednu polusezonu 2014. godine. Tokom karijere, igrao je i za Mega Vizuru, Lotomatiku, Albu, Azovmaš i Anadolu Efes. 

Kao 53. pika na draftu 2008. godine izabrala ga je Juta Džez, koja je prava na njega trejdovala Dalas Maveriksima, a od prošlog ljeta prava na njega polažu Čikago Bulsi. 

Na startu sezone u ABA ligi, Budućnost narednog četvrtka dočekuje Krku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.