Najbolje obučene dame na dodjeli Emi nagrada (FOTO)
Sa dodjele Emi nagrada

Metalik sjaj i seksipil

Najbolje obučene dame na dodjeli Emi nagrada (FOTO)

Ove dame bile su dostojne predstavnice starog sjaja Holivuda na sinoćnoj dodjeli Emi nagrada, a njihove haljine bile su pravi odmor za oči. Spektakularnih toaleta bilo je na sve strane, a sve je prštalo od elegancije i glamura. Evo liste onih koje su svojom pojavom „oduvale“ sve.

SOFIJA VERGARA

Prelijepa glumica iz godine u godinu sve je ljepša i ljepša, a na crvenom tepihu gotovo uvijek oduševi. Ova latino zavodnica sinoć se odlučila za metalik haljinu koja je isticala njenu bujnu figuru. Metalik trend je već duže vrijeme popularan među poznatim damama, pa Sofija nije bila jedina koja je napravila ovakav izbor.

KRISTINA HENDRIKS

Poznata po bujnim grudima i seksi crvenoj kosi, ova glumica izgledala je fenomenalno. I njen izbor bila je metalik haljina, ali u zlatnim tonovima.

KERI VAŠINGTON

Još jedna glumica odlučila se za srebrni sjaj, a ova haljina bila je savršen izbor uz boju njenog tena. Pune usne i blago pokupljena kosa izgledale su elegantno i prefinjeno, a duboki šlic dao je dozu seksipila.

Senf žuta haljina izgledala je fenomenalno na ovoj ljepotici, a ona je uz to izabrala diskretan nakit i crveni ruž.

Ona nas uvijek šokira, ali ovaj put njen izbor je sve iznenadio. Klasična crna haljina i svedena frizura nešto je što ne karakteriše ovu kontraverznu pjevačicu, ali moramo priznati da joj pristaje odlično.

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.